1404/11/16 - 23 : 42
کد خبر: 75526
سربازان گمنام امام زمان (عج) و مجاهدت‌هاي خاموش در نگاه رهبر انقلاب
احرار: حضرت آيت‌الله العظمي امام خامنه‌اي (مدظله‌العالي) همواره بر جايگاه والاي وزارت اطلاعات تأکيد داشته‌اند. ايشان فرموده‌اند که اين نهاد، منشا خير و برکت براي همه ملت است و متعلق به تمامي مردم و کشور مي‌باشد.

سهيلا عباسپور ???حضرت آيت‌الله العظمي امام خامنه‌اي (مدظله‌العالي) همواره بر جايگاه والاي وزارت اطلاعات تأکيد داشته‌اند. ايشان فرموده‌اند که اين نهاد، منشا خير و برکت براي همه ملت است و متعلق به تمامي مردم و کشور مي‌باشد. وزارت اطلاعات يکي از پايه‌هاي اساسي مبارزه و جهاد در جنگ امروز است و خدمات ارزشمند آن، اگرچه کمتر در معرض ديد عموم قرار مي‌گيرد، نزد خداوند اجر و پاداشي عظيم دارد. فداکاري‌هاي اين مجموعه، کشور، نظام و انقلاب اسلامي را در بزنگاه‌هاي حساس حفظ کرده است.

 

مجموعه‌اي سالم، خالص و وفادار

رهبر انقلاب تأکيد دارند که مجموعه اطلاعاتي با اراده‌اي سالم و خالص شکل گرفته و همچنان با همين صداقت و پاکي ادامه خواهد يافت. ايشان اين نهاد را يکي از بهترين، وفادارترين و صميمي‌ترين مجموعه‌هاي برخاسته از انقلاب مي‌دانند که با روحيه‌اي خالصانه در خدمت مردم و کشور است.

 

مجاهدت خاموش و بي‌ريا

 

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي فعاليت‌هاي اطلاعاتي را مجاهدتي با نفس مي‌دانند؛ تلاشي خاموش، خالص و دور از ريا. اين مجاهدت‌ها که غالباً از چشم جامعه پنهان مي‌مانند، ارزش و اهميت بسيار بالايي دارند. رهبر انقلاب فرموده‌اند که اين تلاش‌هاي بي‌ريا، هرچند سخت و طاقت‌فرساست، سرمايه‌اي گران‌بها براي نظام و کشور است و بايد قدر آن دانسته شود.

 

سربازان گمنام امام زمان (عج)؛ حافظان امنيت و انقلاب

سربازان گمنام امام زمان (عج)، به گفته رهبر انقلاب، نماد پايداري، وفاداري و ايثار در راه خدا و نظام اسلامي‌اند. حضور آن‌ها ضامن امنيت، آرامش و استمرار انقلاب اسلامي است. اين مجاهدت‌هاي خاموش، اگرچه کمتر ديده مي‌شود، اما جايگاه و ارزش والايي نزد خدا و در دل ملت دارد.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 4 + 2

  آخرین اخبار
خوشنويسي با طهارت نيت؛ تجليل از استاد داوود نيکنام در همايش زنده‌نامان تبريز
زنده‌نامان تبريز؛ مديري که با مردم زندگي کرد
دو چهره يک اقتدار؛ صبر براي مردم، سخت‌گيري براي دشمن
زنده‌نامان تبريز»؛ روايت تبريزِ زنده، در متن جامعه
زمين لرزه 4.5 ريشتري سيس استان آذربايجان‌شرقي را لرزاند
حضور استاندار آذربايجان شرقي در بازار تبريز/بازاريان گلايه‌ها و مطالبات خود را مطرح کردند
صدور پروانه 3000 واحدي در شهرک انديشه با هدف رونق ساخت و ساز
چگونه رسانه‌هاي معاند، تنوع قومي و مذهبي ايران را به ابزار ناامني تبديل مي‌کنند؟
رسانه‌ها؛ ستون پنهان وحدت ملي
ايران مستقل؛ الگويي که نظم جهاني را به چالش کشيده است
  پربازدیدترین اخبار
نفوذ امنيتي؛ نشانه ضعف يا واقعيت نبرد پنهان؟
قهرمانان بدون تريبون؛ سرمايه پنهان يک شهر
امنيت پايدار در سايه ايثار مجاهدان گمنام
دو چهره يک اقتدار؛ صبر براي مردم، سخت‌گيري براي دشمن
زنده‌نامان تبريز؛ مديري که با مردم زندگي کرد
آگاه از نقشه‌هاي پنهان؛ بازدارندگي پيش‌دستانه در ميدان جنگ شناختي
خوشنويسي با طهارت نيت؛ تجليل از استاد داوود نيکنام در همايش زنده‌نامان تبريز
سربازان گمنام امام زمان (عج) و مجاهدت‌هاي خاموش در نگاه رهبر انقلاب
سپر بي‌ادعاي امنيت ايران
سربازان گمنام امام زمان؛ ستون خاموش امنيت ملي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.