احرار: اولين دوره «طرح ملي توانمندسازي ويژه دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاههاي سراسري کشور» با هدف توانمندسازي دانشجويان در حوزه کسبوکار از تاريخ 10 لغايت 28 مردادماه در دانشگاه هنر اسلامي تبريز برگزار ميشود
اولين دوره طرح ملي مهارتافزايي ويژه دانشجويان شاهد و ايثارگر (آزاده، جانباز، همسر و فرزند شهيد، آزاده و جانباز بالاي 25% و رزمندگان) توسط اداره کل دانشجويان شاهد و ايثارگر سازمان امور دانشجويان در مردادماه سال جاري با ميزباني دانشگاه هنر اسلامي تبريز در تابستان 1403 و 36 رشته هنري و مهارتي برگزار ميشود.
اين دوره مهارتافزايي و توانمندسازي دانشجويان شاهد و ايثارگر شامل کارگاههاي آموزشي مهارت در رشتههاي فني و هنري ميباشد که دانشجويان در پايان دوره در رشتهاي که شرکت نمودهاند صاحب مهارت اوليه خواهند شد و زمينه مهارتي و شغلي فراهم ميشود تا دانشجو بتوانند در حين تحصيل يا پس از فراغت از تحصيل، کسبوکار خود را راهاندازي کند.
اين طرح طي ?? روز و در دو بازه زماني ?? تا ?? مردادماه ويژه دانشجويان پسر و ?? تا ?? مردادماه ويژه دانشجويان دختر برگزار خواهد شد و برگزاري دوره کاملاً رايگان بوده و هزينه طرح از طريق سازمان دانشجويان تأمين گرديده است.
اولين دوره طرح ملي مهارتافزايي ويژه دانشجويان شاهد و ايثارگر براي اولينبار در تبريز با حضور 200 دانشجو پسر و 200 دانشجو دختر از سراسر کشور به ميزباني دانشگاه هنر اسلامي برگزار ميشود و کارگاههاي مهارتي اين رويداد کوتاهمدت بوده است و در حاشيه اين دوره برنامه متنوع فرهنگي، تفريحي، گردشگري و ورزشي پيشبينيشده است.
اين رويداد مهارتافزايي در 36 رشته هنري و مهارتي از جمله قلمزني، انگشتر سازي، پايه جواهرسازي، حکاکي فلز، ميناکاري، تراش شيشه، نقاشي روي شيشه، آينهکاري، خاتمکاري، معرق چوب و منبت، مدل قالب سفال، کار با چرخ سفالگري، ساخت سفال، نقاشي روي کاشي و سفال، بافت فرش و گليم، طراحي سنتي و...برگزار ميشود و تمام امکانات رفاهي، آموزشي، اسکان، تفريحي و... براي شرکتکنندگان فراهم شده است. دانشجويان شاهد و ايثارگر ميتوانند جهت کسب اطلاعات بيشتر به وبگاه مراجعه کنند.
سايت اداره کل شاهد و ايثارگر