1404/10/09 - 22 : 44
کد خبر: 73406
هم‌افزايي ملي در زيست‌بوم صنايع خلاق انعقاد تفاهم نامه با پارک ملي علوم و فناوري هاي نرم و صنايع فرهنگي
احرار: در حاشيه بازديد از چهارمين نمايشگاه دستاوردهاي شرکت‌هاي خلاق و دانش‌بنيان حوزه هوش مصنوعي، تفاهم‌نامه همکاري مشترک ميان پارک ملي علوم و فناوري‌هاي نرم و صنايع فرهنگي و پارک علم و فناوري آذربايجان شرقي به امضا رسيد.

به گزارش احرار؛ اين تفاهم‌نامه با حضور و امضاي محمدحسين ايماني خوشخو، رئيس پارک ملي علوم و فناوري‌هاي نرم و صنايع فرهنگي و آزيتا بلالي اسکويي، رئيس پارک علم و فناوري آذربايجان شرقي و اين تفاهم‌نامه در راستاي حمايت از شکل‌گيري و توسعه کسب‌وکارهاي فناور، خلاق و دانش‌بنيان و با تمرکز بر ارائه خدمات تخصصي اثربخش و گسترش همکاري‌هاي آموزشي و پژوهشي به امضا رسيد.

 

بر اساس مفاد اين تفاهم‌نامه، طرفين بر بهره‌برداري از ظرفيت‌ها، امکانات و فرصت‌هاي مشترک در راستاي توسعه صنايع خلاق و فناوري‌هاي نرم تأکيد داشته و همکاري در زمينه تحقيق و پژوهش به‌منظور شناسايي، تقويت و توسعه حوزه‌هاي مرتبط با صنايع خلاق را در دستور کار قرار خواهند داد.

همچنين شناسايي و حمايت از ايده‌هاي کارآفرينانه با رويکرد تجاري‌سازي محصولات و شکل‌گيري تيم‌هاي استارتاپي با هدف تقويت زيست‌بوم صنايع خلاق، از ديگر محورهاي اين تفاهم‌نامه است.

ايجاد و تقويت زمينه‌هاي همکاري مشترک در حوزه سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي و اجراي برنامه‌هاي توسعه‌اي در چارچوب مقررات پارک‌ها نيز مورد تأکيد قرار گرفته است.

برگزاري رويدادها، همايش‌ها و کنفرانس‌هاي تخصصي، شبکه‌سازي و هم‌افزايي در توسعه زيست‌بوم فناوري و نوآوري صنايع خلاق و همچنين ايجاد زيرساخت‌هاي لازم براي راه‌اندازي مراکز کارآفريني، نوآوري و پرديس‌هاي تخصصي از ديگر زمينه‌هاي همکاري پيش‌بيني‌شده در اين تفاهم‌نامه به شمار مي‌رود.

اين همکاري مشترک، گامي مؤثر در جهت تقويت اکوسيستم صنايع خلاق و فناوري‌هاي نرم در سطح ملي و منطقه‌اي ارزيابي مي‌شود.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 5 + 9

  آخرین اخبار
هم‌افزايي ملي در زيست‌بوم صنايع خلاق انعقاد تفاهم نامه با پارک ملي علوم و فناوري هاي نرم و صنايع فرهنگي
وقتي تبريز فتنه را زمين‌گير کرد
توسعه صنعت بدون روايت رسانه‌اي ماندگار نمي‌شود
ترس دشمن از سايه‌ي ذوالفقار
نقش بصيرت عمومي در حفظ ثبات حقوقي و سياسي نظام
هر کسي براي اعتلاي ايران و نظام اسلامي فعاليت رسانه اي مي‌کند، عضوي از رسانه ملي است
فرماندار مراغه درگذشت
کفاشيان: زنوزي با صحبت‌هايش به تماشاگران خط مي‌دهد/ او در اين کارها سابقه‌دار است
نفوذ سامانه بارشي سرد و فعال به آذربايجان شرقي
کندي تردد در جاده قديم ميانه-هشترود به دليل بارش برف و کولاک
  پربازدیدترین اخبار
فاصله نسل Z با 9 دي ناشي از ضعف روايت است
هر کسي براي اعتلاي ايران و نظام اسلامي فعاليت رسانه اي مي‌کند، عضوي از رسانه ملي است
ترس دشمن از سايه‌ي ذوالفقار
نقش بصيرت عمومي در حفظ ثبات حقوقي و سياسي نظام
انسداد راه‌هاي 400 روستاي آذربايجان‌شرقي بر اثر بارش برف و کولاک
وقتي تبريز فتنه را زمين‌گير کرد
توسعه صنعت بدون روايت رسانه‌اي ماندگار نمي‌شود
فرماندار سراب: راه ارتباطي 35 روستا در سراب مسدود است
همسرم با ايمان به مکتب سردار سليماني، راه شهادت را برگزيد
هم‌افزايي ملي در زيست‌بوم صنايع خلاق انعقاد تفاهم نامه با پارک ملي علوم و فناوري هاي نرم و صنايع فرهنگي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.