1404/10/06 - 13 : 8
کد خبر: 73392
مدير روابط عمومي هواشناسي استان خبر داد:
نفوذ سامانه بارشي سرد و فعال به آذربايجان شرقي
افشين ابراهيمي مدير روابط عمومي هواشناسي آذربايجان شرقي، گفت: از بعد از ظهر شنبه 6 دي 1404 به تدريج سامانه بارشي سرد و فعال به استان نفوذ و شدت سامانه طي روزهاي يکشنبه و بعد از ظهر دوشنبه تا اوايل سه شنبه خواهد بود.
ابراهيمي، با اعلام اين خبر گفت: با ورود سامانه بارشي، اوايل روز يکشنبه موجب بارش باران و برف، مه و وزش باد شديد پيش بيني مي شود.
وي ادامه داد: موج دوم از بعد از ظهر دوشنبه تا پيش از ظهر سه شنبه فعال بوده و به دليل کاهش محسوس دما از روز دوشنبه، بارش ها غالبا به صورت برف خواهد بود.
شدت فعاليت سامانه طي روز هاي يکشنبه و بعد از ظهر دوشنبه تا اوايل سه شنبه بوده و به علت بارش برف و وزش باد شديد و همراهي با کاهش دما، کولاک برف، مه، يخبندان، پيش بيني مي شود.
از بعد از ظهر سه شنبه سامانه مذکور تضعيف شده، اما پديده قابل توجه از شب سه شنبه تا پايان هفته جاري تداوم کاهش محسوس دما بويژه صبح روز چهارشنبه خواهد بود.
مدير روابط عمومي هواشناسي آذربايجان شرقي ادامه داد: احتياط در تردد هاي جاده اي مخصوصا در جاده هاي کوهستاني، صرفه جويي در مصرف حامل هاي انرژي همراه داشتن تجهيزات ايمني زمستاني و لباس گرم، اطمينان از سلامت فني خودرو، آمادگي جهت نمک پاشي و برف روبي به ويژه در معابر کوهستاني، لغو سفرهاي غير ضروري و فعاليت هاي کوهنوردي و همچنين محکم کردن سازه هاي سبک و عدم پارک خودرو در کنار درختان فرسوده، توصيه مي شود.
انتهاي پيام/
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: