احرار: مديرعامل گروه صنعتي تراکتورسازي ايران با تأکيد بر اينکه امروز توسعه صنعت تنها در کارخانه رقم نميخورد بلکه در قاب رسانه معنا پيدا ميکند، گفت: رسانه ميتواند تصوير روشن، واقعي و الهامبخشي از صنعت تراکتور ارائه دهد و صداوسيما بايد در کنار صنعتگران، روايتگر مسير پيشرفت و افتخار توليد ملي باشد.
مصطفي وحيدزاده به همراه جمعي از معاونان و مديران ارشد اين مجموعه، در ديدار با نصيري مديرکل صداوسيماي مرکز آذربايجان شرقي با اشاره به برنامههاي توسعهاي اين گروه صنعتي گفت: اين مجموعه با سرمايهگذاري ? همتي در مسير توسعه، نوسازي و ارتقاي زنجيره توليد گام برداشته و امروز تراکتورسازي ايران تنها يک توليدکننده نيست، بلکه نماد توان صنعتي کشور به شمار ميرود.
وي با تشريح اقدامات انجامشده در راستاي تنوعبخشي به محصولات افزود: ورود به حوزههاي جديد از جمله توليد موتور، کاميونت و ژنراتور، توسعه فناوريهاي نوين، داخليسازي 90درصدي قطعات تراکتور و صادرات محصولات اين گروه به بيش از 25کشور دنيا، بخشي از دستاوردهاي اين مجموعه در سالهاي اخير است که با تکيه بر دانش فني داخلي و استانداردهاي روز جهاني محقق شده است.
مديرعامل گروه صنعتي تراکتورسازي ايران با تأکيد بر نقش تعيينکننده رسانه در مسير توسعه صنعت تصريح کرد: رسانه، بازوي توانمند توليد است و صداوسيما ميتواند در تبيين و تشريح اين موفقيتها، در کنار صنعتگران قرار گيرد و انتظار ميرود که رسانه با روايت صحيح و حرفهاي، تصويري روشن از برند تراکتور که با نام تبريز و ايران عجين شده است، به جامعه ارائه دهد.
وحيدزاده خاطرنشان کرد: بازتاب درست دستاوردهاي صنعتي، علاوه بر تقويت برند ملي، موجب افزايش اعتماد عمومي، توسعه صادرات و ايجاد انگيزه در ميان نسل جوان براي ورود به عرصه توليد ميشود.
در ادامه اين ديدار، نصيري مديرکل صداوسيماي مرکز آذربايجان شرقي با اشاره به تغيير رويکرد رسانه در سالهاي اخير گفت: در گذشته مطرح ميشد که هر اقدام بايد پيوست رسانهاي داشته باشد، اما امروز شرايط و سازوکارهاي رسانهاي ايجاب ميکند که هر کار مؤثر از ابتدا با رسانه آغاز شود.
وي با تأکيد بر ضرورت روايتسازي مستمر از توليد افزود: روايت توليد نبايد صرفاً در قالب اخبار مقطعي باقي بماند، بلکه لازم است روايت پيوسته، عميق و سريالي از توليد شکل بگيرد؛ بهويژه در صنعتي مانند تراکتورسازي که نقش مستقيم در امنيت غذايي، خودکفايي و پيشرفت کشور دارد.
نصيري ادامه داد: صداوسيما آمادگي دارد با توليد محتواهاي نمايشي چندقسمتي، مستندهاي روايتمحور و برنامههاي اثرگذار، مسير توليد، تلاش کارگران و مهندسان و پيشرفتهاي صنعت تراکتورسازي را بهصورت ملموس و جذاب براي مخاطبان روايت کند.
مديرکل صداوسيماي مرکز آذربايجان شرقي با بيان اينکه رسانه خود را موظف به تبيين دستاوردهاي نظام اسلامي در همه بخشها بهويژه صنعت ميداند، اظهار داشت: اين روايتها ميتواند نقش مهمي در اميدآفريني اجتماعي داشته باشد و وقتي نسل جوان توليد ملي را در قاب رسانه ميبيند، خودباوري و اعتماد به توان داخلي در او تقويت ميشود.
روز سهشنبه 9 دي، وي در پايان با تأکيد بر جايگاه ملي برند تراکتورسازي ايران، از آمادگي صداوسيماي مرکز آذربايجان شرقي براي همراهي راهبردي و مستمر با اين مجموعه صنعتي در مسير روايت پيشرفت و معرفي توانمنديهاي توليدي کشور خبر د