1404/11/25 - 17 : 4
کد خبر: 76566
پاسخ مديرعامل سازمان تامين اجتماعي به شموليت خبرنگاري در مشاغل سخت
احرار: مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي ضمن تاکيد بر ضرورت اصلاح قانون مربوط به بيمه مشاغل سخت و زيانآور و بار مالي زياد آن براي اين سازمان در پاسخ به سوالي در خصوص شموليت خبرنگاري در اين بخش گفت: شموليت خبرنگاري در اين بخش جزو سوالات سخت بيمه مشاغل سخت و زيانآور است.
مصطفي سالاري روز شنبه در حاشيه نشست فعالان اقتصادي در اتاق بازرگاني مشهد در پاسخ به سوالي در خصوص لايحه اصلاحي در اين زمينه اظهار کرد: در آن لايحه عنوان شغلي مشخص نشده است، ساز و کار و ساختار رسيدگي پيشنهاد شده است، در واقع در آن متن اينکه اين عنوان شغلي سخت و زيان آور است يا سخت و زيان آور نيست، نيامده است، البته مرجع تصميم گيري آن تعيين شده و آن مرجع اين موضوع را تاييد ميکند.
شايان ذکر است؛ خبرنگاري در زمره مشاغل سخت و زيانآور محسوب ميشود اما اخيرا اين موضوع از سوي برخي مسوولان مورد سوال قرار گرفته است.
وي در پاسخ به اين سوال که برنامه ها و سياستهاي سازمان تامين اجتماعي در شرايطي که بنگاههاي اقتصادي با بحران مواجه شده اند، چيست؟ گفت: در هر صورت امکان تقسيط يا امکان امهال بدهيهاي بيمهاي بنگاههاي اقتصادي در حدي وجود دارد اما در حدي که سازمان تامين اجتماعي بتواند وظايف خود را انجام دهد يعني تعهدات قانوني در قبال بازنشستگان را در مراکز درماني انجام دهد اما حتما انعطاف هايي وجود خواهد داشت.
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: