1404/10/16 - 23 : 0
کد خبر: 73430
خاموشي قدرت داخلي، بيداري دشمن
احرار: ايران با داشتن ظرفيت‌هاي عظيم داخلي، اگر به توانايي‌هاي خود بي‌توجه باشد، راه را براي تحقير و فشار دشمن باز مي‌کند. سکوت نسبت به قدرت ملي، همان «خاموشي» است که دشمن را براي بيداري و سوءاستفاده آماده مي‌کند.

تاريخ معاصر ايران نشان داده است که هرگاه کشور نسبت به توانايي‌ها، ظرفيت‌ها و منابع داخلي خود غفلت کرده است، زمينه براي تحقير، فشار و سلطه خارجي فراهم مي‌شود.

غفلت از توان ملي، چه در عرصه اقتصادي، چه در حوزه فناوري، دفاعي يا فرهنگي، نه تنها مانع پيشرفت کشور مي‌شود، بلکه دشمنان را قادر مي‌سازد با کوچک‌ترين فرصت، بر مسير ايران فشار وارد کنند.

کارشناسان سياسي و اقتصادي تأکيد دارند که ايران با دارا بودن نيروي انساني متخصص، منابع طبيعي غني و ظرفيت‌هاي صنعتي و فناوري بومي، مي‌تواند بسياري از چالش‌ها و تهديدهاي خارجي را خنثي کند.

اگر ما ظرفيت‌هاي داخلي را ناديده بگيريم و به واردات و وابستگي به ديگران دل ببنديم، دشمن با بهره‌گيري از هر ضعف، عرصه را براي اعمال فشار و تحقير ما آماده مي‌کند.
نمونه‌هاي تاريخي نشان مي‌دهد که کشورهايي که به توان داخلي خود اعتماد نکرده‌اند، حتي در کوتاه‌مدت مجبور به عقب‌نشيني، پذيرش محدوديت‌ها و از دست دادن بخشي از اقتدارشان شده‌اند. در مقابل، ايران در دهه‌هاي اخير با تکيه بر دانش بومي، توليد ملي و استعدادهاي انساني توانسته در شرايط تحريم و فشار، استقلال و اقتدار خود را حفظ کند و بسياري از پروژه‌هاي علمي، صنعتي و دفاعي را با موفقيت پيش ببرد.
کارشناسان اقتصادي هم تأکيد مي‌کنند که اقتصاد مقاومتي و بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي داخلي تنها راه تضمين عزت ملي و جلوگيري از تحقير در عرصه بين‌المللي است. علي رضايي، فعال اقتصادي، مي‌گويد: «توان داخلي ايران نه تنها يک ظرفيت اقتصادي، بلکه سپر عزت ملي است که اگر غفلت کنيم، دشمن جاي آن را خواهد گرفت.»
در نهايت، «خاموشي قدرت» به معناي ناديده گرفتن ظرفيت‌هاي داخلي است و هر غفلتي، زمينه‌ساز «بيداري دشمن» و فشار بر ايران مي‌شود. تنها با اتکا به توانايي‌هاي ملي، سرمايه انساني و توليد داخلي مي‌توان عزت و استقلال کشور را تضمين کرد و راه تحقير و تسليم در برابر دشمن را بست.

يادداشت: الميرا جليلي

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 7 + 8

  آخرین اخبار
عرضه گسترده اقلام اساسي از امروز در فروشگاه‌هاي آذربايجان شرقي
بازار؛ نبض تپنده انقلاب و دژ استوار نظام اسلامي
جنگ نرم و ناتوي فرهنگي ، نبردي بي صدا براي تسخير ذهن ها
غيرحضوري شدن مدارس در آذربايجان شرقي
خاموشي قدرت داخلي، بيداري دشمن
چرا بازار تبريز در برابر اغتشاشات واکنشي متفاوت داشت؟
نبردي بي‌گلوله، آن‌جا که باورها هدف قرار مي‌گيرند
حکايت ساعت ‌فروش امانت‌دار در قلب بازار تبريز
بازاريان تبريز: اعتراض ما اقتصادي است، نه سياسي
2 رقمي شدن جمعيت سالمند آذربايجان‌شرقي
  پربازدیدترین اخبار
جنگ نرم و ناتوي فرهنگي ، نبردي بي صدا براي تسخير ذهن ها
.
بازار؛ نبض تپنده انقلاب و دژ استوار نظام اسلامي
ارتقاي سواد رسانه‌اي، کليد مقابله با فيک‌نيوزها و بازسازي اعتماد عمومي است
بازار در مدار اعتراض
اعتراض حق ماست، اما امنيت خط قرمز ماست
شگرد نااميدسازي مردم ايران؛ از ديروز تا امروز
وقتي معيشت زير فشار است، انکار بدترين خطاست!
اقتصاد در جستجوي اعتماد؛ چرا رونق بدون ثبات يک روياست؟
عرضه گسترده اقلام اساسي از امروز در فروشگاه‌هاي آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.