1404/08/19 - 19 : 52
کد خبر: 73277
تأکيد شوراي شهر تبريز بر شفاف‌سازي، مقابله با فساد و نظارت بر عملکرد شهرداري
احرار: در نشست اعضاي شوراي اسلامي شهر تبريز با خبرنگاران، بر ضرورت شفاف‌سازي، مبارزه با فساد، مقابله با ساخت‌وسازهاي غيرمجاز، حفظ فضاي سبز و نظارت دقيق بر عملکرد شهرداري تأکيد شد؛ اعضاي شورا همچنين از تشکيل کميته رصد مصوبات و لزوم پاسخ‌گويي مديران شهري به مردم خبر دادند.

به گزارش خبرنگار احرار ،  رئيس و اعضاي شوراي اسلامي شهر تبريز در نشست با خبرنگاران بر لزوم شفاف‌سازي، مقابله با ساخت‌وسازهاي غيرمجاز، حفظ فضاي سبز و نظارت دقيق بر عملکرد شهرداري تأکيد کردند.

وظيفه هيئت رئيسه، رک‌گويي و شفاف‌سازي است 

رئيس شوراي شهر تبريز گفت: وظيفه هيئت رئيسه شورا شفاف‌سازي و رک‌گويي در برابر مردم است و نبايد از بيان واقعيت‌ها پرهيز کرد.

غلامرضا احمدي افزود: ساخت‌وساز غيرمجاز، مسائل زيست‌محيطي، حاشيه‌نشيني، ترافيک و هويت فرهنگي از مهم‌ترين دغدغه‌هاي شورا در دوره کنوني است.

وي با اشاره به نقش رسانه‌ها در توسعه شهري گفت: «رسانه‌ها بايد پژوهش‌محور و داده‌محور عمل کنند تا ژورناليسم تحقيقي در شهر رونق گيرد.»

«رسانه حاشيه‌ساز نيست؛ مقصر ابتدا خودِ ما هستيم» 

احمدي با رد اتهام حاشيه‌سازي به رسانه‌ها اظهار داشت: «ما باور نداريم که رسانه‌ها عامل حاشيه‌سازي هستند. اگر در ارتباط با رسانه‌ها چالشي پيش مي‌آيد، نخستين مقصر خودِ ما هستيم، نه خبرنگاران. بايد آداب مواجهه با رسانه را ياد بگيريم.»

سياست‌گذاري و نظارت، مأموريت اصلي شورا 

رئيس شورا در ادامه افزود: برنامه پنج‌ساله راهبردي شهرداري در10  حوزه به تصويب رسيده و جلسات متعدد کارشناسي براي اصلاح و تصويب بودجه برگزار شده است.

وي گفت: گزارش‌هاي حسابرسي سال 1403 آماده ارائه است و شورا نظارت مستمر بر بدهي‌ها، منابع مالي مناطق و اجراي مصوبات دارد.

کميته رصد مصوبات؛ آيا تصميمات شورا اجرا مي‌شود؟ 

احمدي از تشکيل کميته رصد مصوبات خبر داد و گفت: اين کميته بررسي مي‌کند که آيا مصوبات شورا از سوي شهرداري اجرايي مي‌شود يا خير.

وي افزود: در دو سال گذشته، شورا 113  نامه رسمي به شهرداري ارسال کرده که 57 مورد آن در حوزه نظارتي بوده است.

--- 

 کليت اتمسفر فرهنگي شهر را نمي‌پسندم / موسيقي موغام هم به زبان ماست 

در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اينکه چرا دو ميليارد تومان براي موسيقي ايراني با هدف توسعه گردشگري هزينه شده است،

روح‌الله رشيدي، عضو شوراي شهر تبريز گفت: «به‌صورت کلي اتمسفر فرهنگي و هنري شهر را نمي‌پسندم و اين فضا با سليقه من سازگار نيست.»

در ادامه خبرنگار پرسيد: «چرا موسيقي ايراني؟ مگر موسيقي ايراني فقط فارسي است؟ زبان مردم ما ترکي است.»

رشيدي در پاسخ گفت: «در جشنواره موغام نيز که برگزار شد، موسيقي آذربايجاني اجرا شد و آن هم به زبان ما بود. بنابراين نبايد نگاه قوم‌گرايانه يا زباني به اين موضوع داشت، بلکه بايد به غناي فرهنگي کل شهر توجه کرد.»

 ساخت‌وساز غيرمجاز را با دروغ پنهان نکنيم 

دهقان‌نژاد، عضو شوراي شهر، با انتقاد از وضعيت ساخت‌وساز در تبريز گفت: «اگر کسي ادعا کند از تخلفات بي‌اطلاع بوده، دروغ مي‌گويد. شهردار منطقه هم نمي‌تواند از تخلفات وسيع بي‌خبر باشد.»

وي اظهار داشت: در سال جاري 4 هزار پروانه ساختماني و 12  هزار پرونده ماده 100  ثبت شده و حتي در فضاي سبز، ساختمان‌هاي چهارطبقه احداث شده است.

او هشدار داد: «مردمي که با مبالغ پايين واحد غيرمجاز مي‌خرند، در واقع براي خود قبر مي‌خرند؛ ساختماني که با يک ترقه فرو بريزد، خانه نيست.»

 فساد از لغزش‌هاي فردي آغاز مي‌شود 

احد صادقي، ديگر عضو شورا، با اشاره به ضرورت پاک‌دستي مديران شهري گفت: «مبارزه با فساد از خود ما آغاز مي‌شود. اکثر فسادها حاصل لغزش‌هاي فردي است، نه ساختاري.»

وي افزود: «اگر قرار است از شهردار انتقاد کنيم، بايد در کنار آن براي حل مسائل مردم هم گام برداريم، نه اينکه فقط به تخريب بپردازيم.»

--مبارزه با فساد بايد تا انتها ادامه يابد 

احمدي در بخش ديگري از سخنانش تأکيد کرد: «اگر در شهرداري دستگيري صورت مي‌گيرد، يعني مبارزه با فساد آغاز شده است. نبايد در مرحله اتهام، پرونده‌ها را علني کنيم؛ بايد اجازه دهيم دستگاه قضايي مسير قانوني را طي کند.»

وي هشدار داد: «اعضاي شورا بايد پاسخ‌گوي مردم باشند تا سرنوشت شوراي چهارم براي اين دوره تکرار نشود.»

بدهي‌هاي جاري شهرداري نگران‌کننده نيست، اما بدهي‌هاي گذشته بايد تعيين تکليف شود 

احد صادقي در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره وضعيت مالي شهرداري گفت: «بدهي‌هاي شهرداري در سال 1403  حدود سه‌هزار ميليارد تومان است و در سال گذشته دو‌هزار و 709 ميليارد تومان بوده است.»

وي افزود: «بدهي‌هاي جاري شهرداري به‌تنهايي مشکل‌ساز نيستند، اما بدهي‌هايي که از سال‌هاي گذشته باقي مانده‌اند، نبايد همچنان بلاتکليف بمانند. اين بخش از بدهي‌هاست که بايد شفاف‌سازي و تسويه شود.»

-شفافيت قراردادهاي کيوسک‌هاي مطبوعاتي ضروري است 

احد صادقي بر شفافيت در قراردادهاي کيوسک‌هاي مطبوعاتي تأکيد کرد و گفت: «اين حوزه بايد با دقت حسابرسي شود تا سوء‌استفاده‌اي رخ ندهد.»

مردم از دست درختان به شهرداري شکايت مي‌کنند 

روح‌الله رشيدي با انتقاد از برخورد نادرست با فضاي سبز گفت: «در مواردي مشاهده مي‌شود که برخي شهروندان از دست درختان به شهرداري شکايت مي‌کنند؛ به‌دليل سايه، ريزش برگ يا مزاحمت‌هاي طبيعي آن‌ها. نبايد اين شکايت‌ها بهانه‌اي براي قطع درختان شود. حفظ محيط‌زيست خط قرمز مديريت شهري است.»

واگذاري زمين به نيروي امنيتي در شاه‌کلي نبايد به بافت تاريخي آسيب بزند 

احد صادقي درباره درخواست واگذاري زمين به نيروهاي امنيتي در محدوده شاه‌کلي گفت: «اين زمين تنها در صورتي قابل واگذاري است که در محدوده ثبت ملي يا بافت تاريخي نباشد و به درختان آن منطقه آسيب نرساند. تجربه تلخ باغ گلستان نبايد تکرار شود.»

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 1 + 9

  آخرین اخبار
تأکيد شوراي شهر تبريز بر شفاف‌سازي، مقابله با فساد و نظارت بر عملکرد شهرداري
ضابطه ماده 14 طراحي شهرک خاوران نهايي شد
ميزباني دانشگاه صنعتي تبريز در بزرگ‌ترين رويداد مهندسي زيست‌پزشکي ايران
يداميدان دام جديد تبريز در آستانه بهره‌برداري
بازديد مسئولان ارشد آذربايجان شرقي از پروژه شهرک جوانان تبريز/ تأکيد بر تسريع در اجرا و رفع موانع زيرساختي
بهره‌برداري از ? تقاطع غيرهمسطح در شرق تبريز با تسريع عمليات عمراني
فرج نيا: 19 دستگاه استخراج رمزارز در شهرستان اسکو کشف شد
پروژه‌هاي عمراني، فرهنگي و ورزشي منطقه 2 تبريز با پيشرفت چشمگير در مسير تکميل قرار دارند
آغاز آماده‌سازي اراضي فاز دوم شهرک خاوران / افزايش زيرساخت‌هاي فرهنگي و مذهبي در خاوران در سال‌هاي آتي
شب باشکوه موسيقي اصيل ايراني در تبريز مردم تبريز به شوق نواي اصالت گردهم آمدند
  پربازدیدترین اخبار
آغاز آماده‌سازي اراضي فاز دوم شهرک خاوران / افزايش زيرساخت‌هاي فرهنگي و مذهبي در خاوران در سال‌هاي آتي
پروژه‌هاي عمراني، فرهنگي و ورزشي منطقه 2 تبريز با پيشرفت چشمگير در مسير تکميل قرار دارند
ميزباني دانشگاه صنعتي تبريز در بزرگ‌ترين رويداد مهندسي زيست‌پزشکي ايران
فرج نيا: 19 دستگاه استخراج رمزارز در شهرستان اسکو کشف شد
افزايش کيفيت پخش بازي‌هاي تراکتور در انتظار خريد لنزهاي 15 ميليارد
بهره‌برداري از ? تقاطع غيرهمسطح در شرق تبريز با تسريع عمليات عمراني
تأکيد شوراي شهر تبريز بر شفاف‌سازي، مقابله با فساد و نظارت بر عملکرد شهرداري
بازديد مسئولان ارشد آذربايجان شرقي از پروژه شهرک جوانان تبريز/ تأکيد بر تسريع در اجرا و رفع موانع زيرساختي
ضابطه ماده 14 طراحي شهرک خاوران نهايي شد
يداميدان دام جديد تبريز در آستانه بهره‌برداري
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.