1400/01/16 - 20 : 1
کد خبر: 21505
چه غذا‌هايي مانع از ابتلا به کرونا و مرگ مي‌شوند؟
احرار: مطالعات جديد نشان مي‌دهد که مصرف برخي از خوراکي‌ها مي‌تواند مانع از ابتلا به کروناي حاد و حتي مرگ شوند.

ز،مطالعات گذشته نيز بر فوايد پلي فنول تاکيد کرده است؛ به گونه‌اي که اين ماده مفيد علاوه بر کاهش التهاب مزمن، در کنترل سطح قند خون، فشار خون و همچنين حفظ سلامتي و انعطاف عروق موثر است.


پلي فنول‌ها مي‌توانند به درمان مشکلات گوارشي، ديابت، بيماري‌هاي نورودژنراتيو و بيماري‌هاي قلبي عروقي کمک کرده و نقشي حياتي را در کاهش رنج و مرگ ناشي از ويروس "کرونا" ايفا کنند.


برخي از غذا‌هاي سرشار از پلي فنول:

ميخک، نعناع و انيسون ستاره‌اي
ميخک غني‌ترين غذايي است که حاوي پلي فنول است، به گونه‌اي که تنها 100 گرم ميخک حاوي 15188 ميلي گرم پلي فنول است و از حيث سرشار بودن از ماده پلي فنول، نعناع خشک در رتبه دوم و انيسون ستاره‌اي پس از آن قرار دارد.


شکلات تلخ
پودر کاکائو يا شکلات تلخ نيز يکي از بهترين خوراکي‌هاي حاوي پلي فنول است؛ به گونه‌اي که 100 گرم پودر کاکائو حاوي 3448 ميلي گرم پلي فنول است. ترکيب شکلات با شير باعث مي‌شود ارزش غذايي آن از اين لحاظ کمتر شود.


توت
توت منبع غني ديگري از پلي فنول است. توت سياه حاوي بيشترين تعداد پلي فنول در ميان انواع توت‌ها است. همچنين علاوه بر بلوبري که حاوي ??? ميلي گرم پلي فنول است، توت سياه، توت فرنگي و توت قرمز در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند. ميوه‌هايي مانند زردآلو، هلو، گيلاس شيرين، سيب و انار نيز حاوي مقدار زيادي از اين ماده هستند.


سبزيجات
سبزيجات حاوي پلي فنول کمتري نسبت به ميوه‌ها هستند، اما انواع خاصي از سبزيجات مانند کنگر فرنگي، کاسني، پياز قرمز، اسفناج و حبوباتي مانند لوبياي سياه، لوبياي سفيد، آجيل و دانه‌هاي سويا وجود دارند که سرشار از پلي فنول هستند.


چاي سياه و سبز
هر دو چاي سياه و سبز حاوي مقادير مناسبي از پلي فنول هستند.

 

سلامت نيوز


 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 9 + 5

  آخرین اخبار
دستاوردهاي سفر وزرا براي مردم ملموس باشد
درخشش بانوان مقاومت شهرداري تبريز در آغاز ليگ برتر تيراندازي با کمان
مادران شهدا؛ قطره اشک و آينه عشق
آغاز شيوه جديد حکمراني در شرکت ملي صنايع مس ايران
اسکوچيچ: از چند مساله راضي نيستم/ فشردگي بازي‌ها دغدغه من نيست
مهريه بيشتر از 14 سکه ديگر مجازات زندان ندارد
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگي هوا براي روز چهارشنبه 12 آذر
کشف 1937 دستگاه استخراج رمز ارز معادل مصرف 17 هزار خانه در تبريز
دادستان جديد مرکز آذربايجان‌شرقي منصوب شد
هواي تبريز براي گروه‌هاي حساس ناسالم است
  پربازدیدترین اخبار
کشف 1937 دستگاه استخراج رمز ارز معادل مصرف 17 هزار خانه در تبريز
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگي هوا براي روز چهارشنبه 12 آذر
پروانه ساختماني پروژه "هشت‌بهشت" تمديد مي‌شود
مهريه بيشتر از 14 سکه ديگر مجازات زندان ندارد
اسکوچيچ: از چند مساله راضي نيستم/ فشردگي بازي‌ها دغدغه من نيست
بسيج جامعه؛ موتور حکمراني نو و پيشرفت محلي
مادران شهدا؛ قطره اشک و آينه عشق
درخشش بانوان مقاومت شهرداري تبريز در آغاز ليگ برتر تيراندازي با کمان
آغاز شيوه جديد حکمراني در شرکت ملي صنايع مس ايران
دستاوردهاي سفر وزرا براي مردم ملموس باشد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.