1398/12/4 - 22 : 41
کد خبر: 19809
اختصاصي/
معضل کمبود ماسک کي برطرف مي شود؟
احرار:خانم جوان 25ساله اي که از چهره اش کلافگي و استيصال مي بارد از مغازه تجهيزات پزشکي خارج مي شود و باناراحتي مي گويد: " تمام داروخانه ها و تجهيزات پزشکي  محدوده ميدان ساعت تا خيابان تربيت تبريز را زير و رو کردم، حتي يک عدد ماسک يا ماده ضد عفوني کننده پيدا نکردم..

به گزارش احرار،خانم جوان 25ساله اي که از چهره اش کلافگي و استيصال مي بارد از مغازه تجهيزات پزشکي خارج  مي شود و باناراحتي مي گويد: :" تمام داروخانه ها و تجهيزات پزشکي  محدوده ميدان ساعت تا خيابان تربيت تبريز را زير و رو کردم، حتي يک عدد ماسک يا ماده ضد عفوني کننده  پيدا نکردم" و اضافه مي کند " چيزي که بيشتر ناراحتم کرده برخورد نامناسب  متصديان داروخانه ها و تجهيزات پزشکي در قبال درخواست ماسک و ژل ضدعفوني کننده است.

با انتشار اخبار در خصوص شيوع بيماري  کرونا در ايران ،مردمي که ازسلامتي خود نگران بودند به خريد انواع لوازم بهداشتي از جمله ماسک و ژل ضدعفوني کننده روي آوردند  و همين امر زمينه احتکار و سود جويي را در جامعه فراهم آورد.

"30 بهمن ماه جاري تا به امروز با توجه به افزايش تقاضا براي خريد ماسک موجودي داروخانه هاي استان به اتمام رسيده است."

"وزارت بهداشت در طول هفته ماسک  به شکل انبوه در تمام داروخانه هاي استان توزيع خواهد کرد".

اين ها بخشي از گفته هاي محبوب نعمتي،   معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي تبريز در گفتگو با خبرگزاري ايرنا بوده است.

در اين ميان سه باب داروخانه در شهرستان تبريز به علت گرانفروشي، ‌احتکار و عدم عرضه کالاهاي مرتبط با سلامت شهروندان پلمب مي شود

 حسين يوسفي،  رئيس انجمن تکنسين‌هاي دارويي آذربايجان شرقي اظهار مي کند: متاسفانه عده‌اي سودجو که مي‌دانستند اين اتفاق دير يا زود خواهد افتاد، ماسک‌ها را از داروخانه‌ها جمع آوري کرده‌اند و اکنون ماسک و ژل ضدعفوني در بازار کمياب شده است.(اينکه سود جويان از مدتها قبل شرايط را پيش بيني کرده  و به احتکار محصولات روي آورده اند و اما مسوولان در مقابل غافلگير شده اند خود جاي تعجب و البته تاسف دارد).

  از سوي ديگر اعلام  توزيع رايگان ماسک از زبان  رييس هيات امناي صرفه جويي ارزي در صدر اخبار قرار مي گيرد.

دکترمهدي يوسفي اعلام مي کند: هيات امنا بعد از خريداري تمام توليدات ماسک‌هاي شرکت‌هاي ايراني، آن‌ها را در اختيار معاونت بهداشت وزارت بهداشت قرار مي‌دهد تا به‌صورت رايگان بين خانواده‌ها در سراسر کشور توزيع شود.

اين خبر خود کافي بود تا عده اي در داروخانه ها آن را به طريقي نقل کنند. يکي از صاحبان داروخانه با لحني تمسخر آميز  و تا حدودي تند مي گويد:" کدام توزيع رايگان .. با دو برابر قيمت هم در دسترس قرار نمي دهند  چه برسد به رايگان!"

و  اينک  با وجود گذشت سه روز ازاعلام توزيع ماسک رايگان توسط وزير بهداشت خبري از اين توزيع نيست.

در کشور چين استفاده از ماسک براي تمام افراد اجباري است و در کشور نيز براي استفاده  پزشکان و کادر درمان مراکز بهداشتي و بيمارستان‌ها ضرورت دارد اما از زبان برخي از  مسؤلان به کرات به  کم تاثير بودن ماسک ها اشاره مي شود  و بيشترين تاکيد بر شستشوي دست و استفاده ضدعفوني کننده هاي الکي است!

و در نهايت  اقلام بهداشتي با توجه به دوره کمون يا نهفتگي 2 تا 14روزه  ويروس کرونا  بايد هر چه سريعتر در اختيار افراد جامعه قرار بگيرد و نحوه استفاده  صحيح از ماسک و همچنين ضد عفوني کننده ها  به مردم آموزش داده شود تا ازشيوع بيشتر بيماري کرونا جلوگيري شود .

 

نگارنده: سهيلا عباسپور شاهمرسي

 

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 6 + 1

  آخرین اخبار
گرما در راه آذربايجان شرقي
گرما در راه آذربايجان شرقي
آزادسازي2.4 هکتار از اراضي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز/آغاز فصل جديد کاوش‌ها
کوهنوردان تبريزي مفقود شده در سبلان پيدا شدند
قرارداد بزرگترين سالن سرپوشيده ورزشي کشور در تبريز امضا شد قرارداد
شيرجه مرگ بار به قزل اوزن
8 تبعه غيرمجاز در تبريز شناسايي و جمع آوري شدند
متن بيانيه رضا صديقي نمابنده مردم تبريز آذر شهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آتش بس ايران و رژيم جعلي صهـ.ـيوني
عليرضا بيرانوند نامزد عنوان بهترين دروازه‌بان آسيا شد
سرلشکر محمدسعيد ايزدي شهيد شد
  پربازدیدترین اخبار
متن بيانيه رضا صديقي نمابنده مردم تبريز آذر شهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آتش بس ايران و رژيم جعلي صهـ.ـيوني
رهبرانقلاب: سيلي سختي به آمريکا زديم و رژيم صهيوني تقريباً از پا درآمد و لِه شد
شيرجه مرگ بار به قزل اوزن
هيئات تبريز اجتماع ضدصهيوني برگزار مي‌کنند/ تمهيدات ترافيکي اعلام شد
8 تبعه غيرمجاز در تبريز شناسايي و جمع آوري شدند
قرارداد بزرگترين سالن سرپوشيده ورزشي کشور در تبريز امضا شد قرارداد
کوهنوردان تبريزي مفقود شده در سبلان پيدا شدند
آزادسازي2.4 هکتار از اراضي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز/آغاز فصل جديد کاوش‌ها
گرما در راه آذربايجان شرقي
گرما در راه آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.