1398/10/28 - 19 : 37
کد خبر: 19651
تکذيب سرطان‌زا بودن شيرهاي پاستوريزه در تبريز
احرار: استاندار آذربايجان‌شرقي با اشاره به خبر منتشر شده در فضاي مجازي مبني بر سرطان‌زا بودن 62درصد شيرهاي پاستوريزه در تبريز، گفت: طبق بررسي‌هاي اداره کل استاندارد و ساير مراجع صلاحيت دار اين خبر کذب محض است.

محمدرضا پورمحمدي، روز شنبه در پنجاه و هشتمين جلسه شوراي گفت‌ و گوي دولت و بخش خصوصي آذربايجان شرقي با تاکيد بر اينکه کارشناسان بايد در اظهار نظرهاي خود دقت و از بيان مطالب غيرمستند و ايجاد ناامني رواني در جامعه خودداري کنند، افزود: خبرنگاران نيز در انتشار اخبار و اظهارنظرهاي افراد بايد اعتبار و صحت آنها را به صورت دقيق‌ بررسي و سپس مطلب را منتشر کنند.

وي همچنين با اشاره به انتشار اخباري مبني بر آلودگي برخي از محصولات غذايي به دارو در نقاط مختلف کشور، اظهار داشت: اين کار دسيسه بدخواهان نظام براي ضربه زدن به کشور است، زيرا ايران سهم بسزايي در صادرات کيک، شيريني و شکلات دارد و معاندان مي خواهند از اين طريق به اين صنعت ضربه بزنند.

استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه دستگاه قضايي بايد در اين زمينه وارد عمل شود، از دستگاه‌هاي امنيتي و انتظامي خواست اين مسائل را به جد پيگيري کنند و پدافند غيرعامل استانداري نيز اقدامات لازم را در اين خصوص انجام دهد.

پورمحمدي، با بيان اينکه نيروهاي شاغل در واحدهاي توليدي بايد آموزش‌هاي لازم را براي مواجهه مناسب با اين مسائل فرابگيرند، ادامه داد: ايجاد احساس ناامني، بدتر از خود ناامني است و دشمنان بدنبال ايجاد اين احساس در بين افراد جامعه هستند.

وي با اشاره به مشکلات صنايع چرم و کفش نيز گفت: با توجه به احساس نياز جامعه به اين صنعت، نياز به احداث و راه اندازي هنرستان و مرکز تحقيقات چرم و کفش در شهرک چرم و کفش استان بوده و بايد زنجيره کامل تامين و توليد صنعت چرم و کفش در اين شهرک استقرار يابد.

استاندار آذربايجان شرقي، صنعت چرم و کفش را از از صنايع پيشران استان اعلام کرد و گفت: در گذشته ارتباط دانشگاه با اين صنعت چندان مناسب نبوده و بايد اين ارتباط بيشتر برقرار و نحوه آن بهبود يابد.

پورمحمدي، با بيان اينکه حدود 6تا 7هزار نفر در صنعت چرم و 40هزار نفر نيز در صنعت کفش استان اشتغال دارند، افزود: ?? درصد چرم سنگين کشور در تبريز توليد مي‌شود و از 200واحد موجود چرمسازي استان 151واحد فعال است.

در اين جلسه مشکلات و موانع صنعت چرم استان، بررسي و راهکارهاي لازم در خصوص مديريت زنجيره تامين اين صنعت ارايه شد.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 1 + 8

  آخرین اخبار
صدور پروانه 3000 واحدي در شهرک انديشه با هدف رونق ساخت و ساز
چگونه رسانه‌هاي معاند، تنوع قومي و مذهبي ايران را به ابزار ناامني تبديل مي‌کنند؟
رسانه‌ها؛ ستون پنهان وحدت ملي
ايران مستقل؛ الگويي که نظم جهاني را به چالش کشيده است
پيوند ديجيتال اقوام ايراني؛ وحدت ملي در شبکه‌ها
چهارمين همايش «زنده‌نامان تبريز» يکشنبه در خاوران برگزار مي‌شود
افتخارآفريني دو رئيس شعبه بانک توسعه تعاون آذربايجان شرقي
ايران به دنبال توافق با آمريکا است
استاندار: تعامل مستقيم با بازاريان و اصناف اولويت مديريت آذربايجان شرقي است
خط يک مجتمع توليد و پردازش کمپوست شهرداري تبريز به بهره‌برداري رسيد
  پربازدیدترین اخبار
ايران به دنبال توافق با آمريکا است
پيوند ديجيتال اقوام ايراني؛ وحدت ملي در شبکه‌ها
ايران مستقل؛ الگويي که نظم جهاني را به چالش کشيده است
افتخارآفريني دو رئيس شعبه بانک توسعه تعاون آذربايجان شرقي
چهارمين همايش «زنده‌نامان تبريز» يکشنبه در خاوران برگزار مي‌شود
اقتصاد آذربايجان‌شرقي در شرايط اخير بي‌وقفه جريان دارد؛ 220 واحد توليدي دوباره به چرخه بازگشت
چگونه رسانه‌هاي معاند، تنوع قومي و مذهبي ايران را به ابزار ناامني تبديل مي‌کنند؟
صدور پروانه 3000 واحدي در شهرک انديشه با هدف رونق ساخت و ساز
مسئله غرب «ايران قوي» است، نه يک اختلاف سياسي
رسانه‌ها؛ ستون پنهان وحدت ملي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.