1398/03/13 - 21 : 22
کد خبر: 18865
قيمت‌ها در بازار لوازم خانگي متعادل مي‌شود
احرار: مديرکل دفتر برنامه‌ريزي تأمين، توزيع و تنظيم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت با بيان اينکه به دليل ممنوع شدن واردات لوازم خانگي از سال گذشته، جايگزين کردن کسري بازار نياز به زمان داشت گفت که پروژه‌هاي جديد تعريف شده براي توليد لوازم خانگي به نتيجه رسيده و ورود توليدات جديد قيمت‌ها را متعادل خواهد کرد.

محمدرضا کلامي  با اشاره به مجاز بودن واردات لوازم خانگي پيش از سال ???? اظهار کرد: در آن زمان توليدکنندگان معتقد بودند واردات لوازم خانگي امکان رقابت را براي آن‌ها محدود مي‌کند تا اينکه سال گذشته لزوم مديريت منابع ارزي باعث شد واردات بخشي از محصولات نهايي در اين بخش ممنوع شود.

وي با بيان اينکه ممنوعيت واردات لوازم خانگي خارجي شرايط افزايش توليد داخل را فراهم کرده است، اظهار کرد: البته ممنوعيت واردات باعث کسري عرضه شد که جايگزين کردن اين کسري نياز به زمان داشت.

به گفته مديرکل دفتر برنامه‌ريزي تأمين، توزيع و تنظيم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت، اکنون پروژه‌هاي جديد تعريف شده براي توليد لوازم خانگي در کشور به نتايج مدنظر رسيده و ورود توليدات جديد به بازار قيمت‌ها را در اين حوزه متعادل خواهد کرد.

ممنوعيت واردات لوازم خانگي شامل برندهايي که در ايران کارخانه دارند نمي شود

اين مقام مسئول همچنين با بيان اينکه ممنوعيت واردات فقط شامل محصولات نهايي لوازم خانگي است، تصريح کرد: اين ممنوعيت درباره برندهايي همچون ال جي و سامسونگ که در کشور کارخانه دارند و فقط قطعات خود را از کشورهاي خارجي وارد مي‌کنند، صدق نمي‌کند.

کلامي با بيان اينکه نياز کشور به لوازم خانگي با توجه به آمار ازدواج و برخي موارد ديگر برآورد شده و در اختيار توليدکنندگان قرار گرفته است، اظهار کرد: ستاد تنظيم بازار توليدکنندگان را ملزم به تأمين نياز کشور کرده است تا بازار اين کالا هر چه سريع‌تر به تعادل برسد.

ايسنا

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 7 + 5

  آخرین اخبار
وقتي تبريز فتنه را زمين‌گير کرد
توسعه صنعت بدون روايت رسانه‌اي ماندگار نمي‌شود
ترس دشمن از سايه‌ي ذوالفقار
نقش بصيرت عمومي در حفظ ثبات حقوقي و سياسي نظام
هر کسي براي اعتلاي ايران و نظام اسلامي فعاليت رسانه اي مي‌کند، عضوي از رسانه ملي است
فرماندار مراغه درگذشت
کفاشيان: زنوزي با صحبت‌هايش به تماشاگران خط مي‌دهد/ او در اين کارها سابقه‌دار است
نفوذ سامانه بارشي سرد و فعال به آذربايجان شرقي
کندي تردد در جاده قديم ميانه-هشترود به دليل بارش برف و کولاک
زنوزي:‌ فوتبال اصلاح نشود، تراکتور کنار مي‌کشد
  پربازدیدترین اخبار
فاصله نسل Z با 9 دي ناشي از ضعف روايت است
هر کسي براي اعتلاي ايران و نظام اسلامي فعاليت رسانه اي مي‌کند، عضوي از رسانه ملي است
ترس دشمن از سايه‌ي ذوالفقار
نقش بصيرت عمومي در حفظ ثبات حقوقي و سياسي نظام
هر کسي براي اعتلاي ايران و نظام اسلامي فعاليت رسانه اي مي‌کند، عضوي از رسانه ملي است
وقتي تبريز فتنه را زمين‌گير کرد
انسداد راه‌هاي 400 روستاي آذربايجان‌شرقي بر اثر بارش برف و کولاک
فرماندار سراب: راه ارتباطي 35 روستا در سراب مسدود است
توسعه صنعت بدون روايت رسانه‌اي ماندگار نمي‌شود
همسرم با ايمان به مکتب سردار سليماني، راه شهادت را برگزيد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.