1398/03/13 - 21 : 22
کد خبر: 18865
قيمت‌ها در بازار لوازم خانگي متعادل مي‌شود
احرار: مديرکل دفتر برنامه‌ريزي تأمين، توزيع و تنظيم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت با بيان اينکه به دليل ممنوع شدن واردات لوازم خانگي از سال گذشته، جايگزين کردن کسري بازار نياز به زمان داشت گفت که پروژه‌هاي جديد تعريف شده براي توليد لوازم خانگي به نتيجه رسيده و ورود توليدات جديد قيمت‌ها را متعادل خواهد کرد.

محمدرضا کلامي  با اشاره به مجاز بودن واردات لوازم خانگي پيش از سال ???? اظهار کرد: در آن زمان توليدکنندگان معتقد بودند واردات لوازم خانگي امکان رقابت را براي آن‌ها محدود مي‌کند تا اينکه سال گذشته لزوم مديريت منابع ارزي باعث شد واردات بخشي از محصولات نهايي در اين بخش ممنوع شود.

وي با بيان اينکه ممنوعيت واردات لوازم خانگي خارجي شرايط افزايش توليد داخل را فراهم کرده است، اظهار کرد: البته ممنوعيت واردات باعث کسري عرضه شد که جايگزين کردن اين کسري نياز به زمان داشت.

به گفته مديرکل دفتر برنامه‌ريزي تأمين، توزيع و تنظيم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت، اکنون پروژه‌هاي جديد تعريف شده براي توليد لوازم خانگي در کشور به نتايج مدنظر رسيده و ورود توليدات جديد به بازار قيمت‌ها را در اين حوزه متعادل خواهد کرد.

ممنوعيت واردات لوازم خانگي شامل برندهايي که در ايران کارخانه دارند نمي شود

اين مقام مسئول همچنين با بيان اينکه ممنوعيت واردات فقط شامل محصولات نهايي لوازم خانگي است، تصريح کرد: اين ممنوعيت درباره برندهايي همچون ال جي و سامسونگ که در کشور کارخانه دارند و فقط قطعات خود را از کشورهاي خارجي وارد مي‌کنند، صدق نمي‌کند.

کلامي با بيان اينکه نياز کشور به لوازم خانگي با توجه به آمار ازدواج و برخي موارد ديگر برآورد شده و در اختيار توليدکنندگان قرار گرفته است، اظهار کرد: ستاد تنظيم بازار توليدکنندگان را ملزم به تأمين نياز کشور کرده است تا بازار اين کالا هر چه سريع‌تر به تعادل برسد.

ايسنا

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 4 + 2

  آخرین اخبار
هيماليا او را در آغوش گرفت، اما نام ايران بر فراز ماندگار شد
وقتي تصوير حافظه مي‌شود: بهزاد پروين‌قدس و ثبت انساني تجربه جنگ
فرماندار ورزقان: مس سونگون در مسير توسعه و آرامش قرار گرفته است
سه‌گانه شرکت ملي صنايع مس ايران، افتتاح مي‌شود
وقتي شعر، خون و عشق را روايت مي کند / تقدير تبريز از شاعر دل جبهه ها
خوشنويسي با طهارت نيت؛ تجليل از استاد داوود نيکنام در همايش زنده‌نامان تبريز
زنده‌نامان تبريز؛ مديري که با مردم زندگي کرد
دو چهره يک اقتدار؛ صبر براي مردم، سخت‌گيري براي دشمن
زنده‌نامان تبريز»؛ روايت تبريزِ زنده، در متن جامعه
زمين لرزه 4.5 ريشتري سيس استان آذربايجان‌شرقي را لرزاند
  پربازدیدترین اخبار
وقتي تصوير حافظه مي‌شود: بهزاد پروين‌قدس و ثبت انساني تجربه جنگ
جنگ، تحريم و اغتشاشات نشانه افول ابرقدرتي دشمنان است
بانويي که جنگ را پانسمان مي‌کرد
دکتر بهنام غفارزاده؛ طبيبي که بر چشم‌ها نور و بر دل‌ها اميد مي بخشد
استانداري که «تشريفات» را قرباني «تصميمات» کرد
آيت‌الله آل‌هاشم؛ شهيدي که با مردم زندگي کرد و با خدمت، ماندگار شد
گمنام، اما هوشيار در برابر فتنه هاي دشمن
«غواص‌لار»؛ نوحه‌اي که تبريز با آن نفس مي‌کشد و مقاوم مي‌ماند
مالک رحمتي؛ زنده‌نامي که جاي خالي‌اش با هيچ عنواني پر نمي‌شود
هيماليا او را در آغوش گرفت، اما نام ايران بر فراز ماندگار شد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.